“Werken bij Alternate is het voor mij helemaal!”

Eigenlijk was ik niet op zoek naar een andere baan. Maar toen zag ik in de plaatselijke krant een advertentie van Alternate, waarin men op zoek bleek te zijn naar onder andere een contentbeheerder. Mijn interesse was meteen gewekt en een motivatiebrief gauw geschreven. Binnen enkele dagen had ik al… Read more ““Werken bij Alternate is het voor mij helemaal!””

- Ida

“Je hebt hier de vrijheid om jezelf te kunnen zijn”

Ik besloot te solliciteren bij Alternate en wat mij meteen positief verraste, was dat de sollicitatieprocedure erg vlot en aangenaam verliep. Er werd mij meteen duidelijk uitgelegd wat ik kon verwachten en daar houden zij zich ook echt aan. Binnen een week zou ik te horen zou krijgen of ik… Read more ““Je hebt hier de vrijheid om jezelf te kunnen zijn””

- Talitha

“Ik ervaar Alternate als een prettige werkgever”

Na mijn associate degree-opleiding Management afgerond te hebben, heb ik ervoor gekozen om de sales in te gaan. Tijdens het zoeken naar sollicitaties kwam ik uit bij Alternate. Nu heb ik altijd al een passie gehad voor computers en alles daaromheen. Met dit in mijn achterhoofd ben ik naar Alternate… Read more ““Ik ervaar Alternate als een prettige werkgever””

- Koen

“Wat ik met veel plezier doe”

In 2003 ben ik begonnen als parttime logistiek medewerker bij Alternate in Ridderkerk, waar ik samen met mijn collega’s het bedrijf en ons assortiment heb zien groeien naar wat het vandaag de dag is. Zelf ben ik inmiddels werkzaam in ons distributiecentrum in Tholen, als Team Manager Logistiek, wat ik… Read more ““Wat ik met veel plezier doe””

- Arjan

“De fijne werksfeer gaf me direct het gevoel dat ik bij het team hoorde!”

Toen ik dertien jaar geleden bij Alternate solliciteerde, wist ik nog niet veel af van online retail. Gelukkig werd ik ondersteund door vriendelijke collega’s met veel kennis en ervaring. De fijne werksfeer gaf me direct het gevoel dat ik bij het team hoorde! Omdat Alternate voldoende doorgroeimogelijkheden kent, ben ik… Read more ““De fijne werksfeer gaf me direct het gevoel dat ik bij het team hoorde!””

- Andrew

“De weg naar succes”

Of je persé gestudeerd moet hebben (in de juiste richting) om een succesvolle baan te hebben of te krijgen? Het antwoord op deze vraag kan je met ‘nee’ beantwoorden wanneer je solliciteert naar een baan bij Alternate! Alternate is een heel dynamisch en jong bedrijf dat inzoomt op je competenties… Read more ““De weg naar succes””

- Melissa

“In elke uitdaging ligt een kans”

Het zien van de potentie in mensen en ze de kans geven zich te ontwikkelen en ontplooien maakt dat ik al ruim veertien jaar met plezier op verschillende afdelingen uitdagingen aan heb kunnen gaan. In elke uitdaging ligt een kans en wanneer je laat zien wat je kan, zullen de… Read more ““In elke uitdaging ligt een kans””

- Patrick

“Van mijn hobby mijn werk kunnen maken”

In 2006 heb ik een open sollicitatie verstuurd naar Alternate; ik wilde namelijk niets liever dan van mijn hobby mijn werk maken. Ik kreeg ontzettend snel bericht en voordat ik het wist, kon ik aan de slag. Door de jaren heen heb ik altijd met veel plezier gewerkt en nog… Read more ““Van mijn hobby mijn werk kunnen maken””

- Nick

“Ik heb mijn plek binnen het bedrijf helemaal gevonden”

Na het afronden van mijn studie voor Junior Accountmanager heb ik direct naar deze functie gesolliciteerd bij Alternate. Ik ben zorgvuldig en vakkundig ingewerkt. Omdat ik geen technische kennis had over hardware was het voor mij heel spannend of ik het wel zou kunnen.. Gelukkig is er binnen het bedrijf… Read more ““Ik heb mijn plek binnen het bedrijf helemaal gevonden””

- Myrthe